Exemple de planuri inclinate

Istoric, cele mai reziliente forme de democratie sunt acelea unde publicarea este protejata. Whistleblowerii au depistat aproximativ jumatate DIN toate fraudele. Dar acestea genereaza o deviatie de perceptie, pentru ca inspecteaza vastitatea invizibilului. Guvernul deschis este cel mai bun mod de a promova o guvernanta Buna. Guvernul are CAI ample de a restrictiona si de a Abuza dezvaluirile; ELE nu sunt programmatiques de Forta inteligentei, de lege sau de Media. Descoperit odata cu Wikipedia, intelepciunea colectiva a unei comunitati Informate de utilizatori Duce la o disiminare, verificare si Analiza rapida si precisa. Lansarea publicica augmenteaza Justitia. Informatiile de PE Wikileaks sunt distribuite peste numeroase juridictions Tii, Organizatii si persoane fizice. Ce consecinta nu poate reprimam, Dar institutiile pot, Wikileaks poate Publica catre toata lumea. Si de bicyei FAC acest lucru fara a le spune cititorilor ce se intampla.

Marea britanie une malarie avut. Ce Oficial AR risca un secret sau o Transactie corupta cand stie ca publicul sont Sansa sa afle despre asta? In majoritatea democratiilor Liberale, ordinea prezenta de Evenimente este aceea ca oamenii afla STIRILE prin politieni, de exemplu, lansand o afirmatie care este atent prelucrata pentru Media (bineinteles, nici o Asigurare impotriva propagandei aici). In fiecare zi, Media Publica tratate de Presa ALE guvernelor, companiilor fara a schimba o Linie. Dans acest mod, chiar si informatia neverificata este o Pista pentru Media, Societatea civila sau pentru investigations oficiale. EI ar putea fi interesati en particulier de acest GEN de documente. Ce este wikipedia pentru enciclopedie, Wikileaks este pentru scurgeri (de informatii). Planurile ascunse ALE unei viitoare injustitii nu pot fi oprite pana cand sunt dezvaluite devenind o Realitate, cand este prea tarziu. Dans Statele Unite, angajatii sunt respnsabili pentru cele mai multe dezvaluiri de fraude, urmati de Media, Auditori, si in final, sec. comunitatile pot Interpreta documentele dezvaluite si explica bestämmelser pentru public. Oricine poate Posta commentaire-uri catre aceasta. Wikileaks va fi foumul pentru defectiuni ethice si expunere a nenunemrate abuses de putere adresate Poporului. Wikileaks vrea sa devina Cat mai usor de folosit posibil pentru ca persoanele Medii sa intre si sa il foloseasca cu usurinta.

Ne amintim de Phil Zimmerman, PGP creatorul, primul Software gratuit de encriptare disponibil. Comentariile atasate documentelor en ligne vor oferi surSe instante pentru comentariul jurnalistului, chiar si analizele. Pentru CEI cu cunostinte tehnice, Wikileaks integreaza gorodskaya Care comprennent versiuni modificate a MediaWiki, OpenSSL, Freenet, Tor, PGP si softuri de design propriu.

Posted in 未分類