Modele de cocuri pentru par mediu

-da-ti Parul PE o parte, dupa care foloseste un ondulator pentru bucle mai mari. Trece-TI degetele printre bucle pentru a obtine un look naturel; O mulțime de brides Aleg cocurile pentru coafura de nuntă. Este în mod CERT o alegere de o frumusețe clasică, ce inspiră eleganță și rafinament. În plus, cocurile pot fi réinterpréter în o mulțime de maniere, lejere sau chignon, la baza gâtului. -la finale, aplica fixativ pentru mai multa siguranta. Buclele DAU unei brides acel AER DIAFAN Splendid, iar modelele de coafuri pentru păr ondulé te vor convainc de acest lucru. O coafură cu bucle este o alegere excelentă pentru nuntă, tocmai de aceea multe brides Aleg să-și onduleze părul în ziua CEA Mare. Iată Naomi MODELE Care să te inspire Dacă vrei o coafură de nuntă cu bucle: modele de Unghii simple pentru 2018. Sunt potrivite mai ales pentru Unghii scurte Cocurile cu impletituri se mentin in tendinte de cateva sezoane, ASA ca nu ar trebui sa ratezi ocazia de a-TI innobila podoaba capilara cu un astfel de Model. De acum nu mai trebuie sa ai regrete ca nu ai Parul Lung, deoarece te Poti Bucura si tu de frumusetea acestei coafuri. Lungimea medie a parului ofera posibilitati multiple pentru un spécialiste, Care ISI cunoaste munca.

Mireasa ISI poate permite Practic orice coafura, inclusiv si DIN cele pentru Parul lung. Sa vedem care sunt acestea: Eleganță desăvârșită – așa poate fi descrisă o coafură de nuntă cu un COC neted. Este o alegere potrivită pentru o nuntă formală și care va pune în valoarea o Rochy spectaculoasă. Privește modelele de mai jos Care inspiră rafinament și VEI vedea de ce merită PE depeline să Alegi o coafură cu un COC neted: O Rochy simpla PE talie DIN stofe Albe lejere, décorer doar cu un Brau MINUNAT, pantofi cu Talpa Plata, o coafura corespunzatoare , un machiaj naturel… O astfel de Mireasa seamana cu Afrodita, Care tocmai a iesit din Apele profunde ALE Marii in FATA lumii. Exista cateva optiuni de coafuri pentru Zeite:-pentru a aranja podoaba capilara in acest mod ai nevoie de un produs numit pomada. El este asemanator cu Ceara de par, principala diferenta Constand in faptul ca pomada ofera un aspect Lucios parului, nu mat precum celalalt produs. Ca sa te asiguri ca distribui pomada Uniform, aplica Putina APA PE par cu ajutorul unui pulverizator; -aplica un spray pentru Textura, dupa Care impleteste Parul DIN dreptul urechii spre Spate. Introdu in coada, pe masura ce inaintezi, mai multe suvite, PANA ajungi la CEAFA; -imparte podoaba capilara dans doua parti. Partea de sus tapeaz-o pentru a capata volum, iar PE CEA de Jos prinde-o intr-un COC, rasucind-o la CEAFA; Cum în ultimii Ani s-au purtat foarte mult tunsorile Medii Bob, o mulțime dintre viitoarele brides se întreabă cum pot Pune în valoare o astfel de tunsoare pentru un eveniment Atât de Special. Nu este deloc greu, deoarece părul de lungime medie lasă Loc suficient creativității. Se pot face cocuri lejere, împletituri de BASM accesorizate cu Flori Naturale și la fel de bine se poate opta și pentru o coafură naturală, Care să fie pusă în valoare de un voal cu un modèle deosebit.

Privește imaginile de mai jos, pentru a te persuge câte variante ai la dispoziție când ai părul de lungime medie: oricum ar fi, drept sau ondulé, părul scurt sau mediu poate fi coafat ușor Într-un COC déshabjent, casual, pentru ieșiri în oráš cu prietenii în zilele Toride de vară.

Posted in 未分類