Modele de banci pentru gradina

Combaterea cartitelor este o Operatie foarte dificila si nu trebuie tratata cu usurinta. Majoritatea incearca diferite remédii sau tratamente de combatere a cartitelor, Cu costuri mari de Bani si timp. De exemplu se monteaza plase sau garduri metalice (tabla ingropata) la 30-50 cm adancime, Cu costuri foarte mari si in final inutile, deoarece cartitele Sapa galerii la adancimi foarte mari si 20 m pana in Panza freatica pentru a realiza Canale pentru drenaj. Astfel cartita va Trece nestingherita PE Sub orice Fundatie de Gard cartițele sapă și 10-15 metri pana la pânza freatică, Dacă nu intâlnesc crăpături, pentru drenarea APEI de ploaie Offf! Tocmai am cumparat si Noi 3 capcane pentru cartite, de PE un site romanesc. Una e mai,, performanta “, 2 mai simple, Dar speram sa DEA rezultate. Nimic!!! Sunt tare dezamagita! Am incercat si cu naftalina si cu Carbid., Cu gaz, Cu otravestia de Sobolani si DEGEABA!!! Nici macar nu le-AM speriat! Nu mai stiu ce fac sa… Aparatele cu ultrasunete o Mare cacealma!!!! Nu Sant bune nici pentru cartite, rats sab0lani, dihori, insecte. RECLAME mincinoase pe care le Credem. Mare PLASA am luat cu aceste aparate. Un flacon este necesar pentru 6-7 mușuroaie.

Dăcă nu se minează toate mușuroaiele, riscați să le mutați, nu să le combateți! Buna ziua. Aceeasi problema am si eu cu micutele si comme vrea sa va intreb daca a incercat cineva sa Bage gaz DIN butelie dupa care sa il aprinda de la o oarecare distanta? Poate VI se pare de Ras Dar intreb si eu pentru ca sunt distrus de micii sapatori. Cand am Sapat Fundatia la Casa nu m-a ajutat nimeni iar acum….. Tags: Banci DIN lemnBanci din lemn pentru gradinamodele de Banci din lemn cartietele o Mare problema si multi Bani aruncati. Am cumparat produse fel de FEL, capcane, fumigene, solutii Urat mirositoare… otravestia pentru Sobolani.. toate sunt Bani aruncati PE fereastra. Cred ca efectul si l-a facut un banal tratament: gainatul de gaina. Dizolvat dans APA, pus cateva Ore la dospit si aruncat PE galerii… APA de PE gainat si partea ce ramane PE fundul vasului. Aceasta metoda am gasit-o tot pe net. Cu gainatul trebuie insistat la fiecare musuroi PANA Li se blocheaza Chile de acces.

Cartitele nu suporta mirosul de gainat. Cartitele dispar intradevar undeva dupa 3 saptamani, si daca vedeti mai multe musuroaie este pentru ca ele incearca sa Fuga Cat mai departe de vibratiile aparatului si automat Scot musuroaie, dupa aprox 3 SAPT nu mai vedeti nici picior de cartita, ASA am patit si eu. Eu am luat un aparat ieftin si chiar ISI face treaba il AM de 3 Ani deja si am scapat de daunatori. Asta este modelul care il am doar ca eu am dat ceva mai mult PE El acum 3 Ani, VAD ca s-a mai ieftinit. http://onetopshop.ro/motor-molechaser-aparat-cu-ultrasunete-anti-cartite Banci din lemn pentru Gradina – lasati imaginatia sa creeze Banci din lemn pentru Gradina – forme simple, Cu iz Vintage daca va place sa va Jucati cu imaginatia, atunci Luati exemplele de mai jos drept reper pentru proiecte Pline de farmec si originale. Regula de Baza este sa recuperati tot ce va Cade in mana DIN materialele Vechi si sa le readuceti la Viata dans la pratique de forme, Dar estetice deopotriva.

Posted in 未分類